14 oraz 16 maja 2018 r. klasy 2 b i 3 b Branżowej Szkoły Gastronomicznej I Stopnia miały możliwość zapoznania się ofertą hotelu Hilton Warsaw mieszczącego się przy ulicy Grzybowskiej.

Wyjście klas zaaranżowała Pani Joanna Cybulska - Training Specialist Hotelu Hilton. Uczniowie zapoznali się z zasadami funkcjonowania hotelu oraz mogli zwiedzić: apartament prezydencki, apartamenty i pokoje hotelowe, klub fitness. Po części poświęconej działalności hotelu uczniowie uczestniczyli w zajęciach warsztatowych, prowadzonych przez Panią Ewę Ślaz, związanych z produkcją deserów serwowanych w restauracjach hotelu np. panna cotty i tiramisu.

Na koniec uczniowie zostali zaproszeni na pyszny lunch przygotowany specjalnie dla nich.

  Osiągnięcia Szkoły

Certyfikat Varsavianistyczna Szkoła

  Certyfikat Szkoła Bez Przemocy

 

 

 

 

 

 

 

  ZSG Liderem Varsavianistycznej Szkoły