Kącik kulinarny

Kącik kulinarny
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Logowanie






Nie pamiętam hasła
Aktualności arrow Rekrutacja arrow Zasady rekrutacji


Zasady rekrutacji
Wpisał: Ewa Bielak   
25.02.2016.

W roku szkolnym 2016/2017 do Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego planuje się przyjąć kandydatów do 9 klas Technikum oraz do 3 klas  szkoły Zasadniczej w następujących profilach:

 

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1

Klasa

Zawód

Drugi język obcy

Przedmioty realizowane na poziomie rozszerzonym

1a

technik żywienia i usług gastronomicznych

język niemiecki

język angielski, biologia

1b

technik żywienia i usług gastronomicznych

język niemiecki

język angielski, biologia

1c

technik żywienia i usług gastronomicznych

język niemiecki

język angielski, biologia

1d

technik żywienia i usług gastronomicznych

język niemiecki

język angielski, chemia

1e

technik żywienia i usług gastronomicznych

język rosyjski

język angielski, chemia

1f

technik żywienia i usług gastronomicznych

język rosyjski

język angielski, biologia

1g

technik hotelarstwa

język niemiecki

język angielski, geografia

1h

technik hotelarstwa

język niemiecki

język angielski, geografia

1i

kelner

język niemiecki

język angielski, biologia

 

 

Zasadnicza Szkoła Gastronomiczna

Klasa

Zawód

Języki obce

1a

kucharz

język angielski

1b

kucharz

język angielski

1c

cukiernik

język angielski

 

 

Nabór prowadzony będzie zgodnie z zasadami określonymi w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 2 listopada 2015 r. w sprawie sposobu przeliczania na punkty poszczególnych kryteriów uwzględnianych w postępowaniu rekrutacyjnym, składu i szczegółowych zadań komisji rekrutacyjnej, szczegółowego trybu i terminów przeprowadzania postępowania rekrutacyjnego oraz postępowania uzupełniającego.

 

W naszej szkole w postępowaniu rekrutacyjnym punkty będą przeliczane z następujących przedmiotów.

 

Szkoła

Zawód

Przedmioty punktowane

TG-H

technik żywienia i usług gastronomicznych

język polski, matematyka, biologia, język obcy

TG-H

technik hotelarstwa

język polski, matematyka, geografia, język obcy

TG-H

kelner

język polski, matematyka, biologia, język obcy

ZSG

kucharz

język polski, matematyka, biologia, język obcy

ZSG

cukiernik

język polski, matematyka, biologia, język obcy

 

 
Zmieniony ( 23.06.2016. )
 
© 2017 Z Życia Szkoły
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.