Kącik kulinarny

Kącik kulinarny
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Logowanie






Nie pamiętam hasła
Aktualności arrow Szkoła arrow My w Mediach


Konkurs DORA 2016 - relacja filmowa
Wpisał: Ewa Bielak   
15.12.2016.



Zmieniony ( 15.12.2016. )
 
Kuchnia włoska z naszymi uczniami!
Wpisał: Ewa Bielak   
27.11.2016.

 Nasi uczniowie: Karolina Ostachowska i Daniel Warszawski wzięli udział w programie telewizyjnym „Pytanie na śniadanie”, w którym wraz z mistrzem kuchni,  Diego Bongiovanni, przygotowywali  dania kuchni włoskiej w ramach I Tygodnia Kuchni Włoskiej na Świecie.
Możemy ich obejrzeć na stronie:

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/27875078/wysmienite-dania-kuchni-wloskiej

W naszej kuchni gwiazda włoskiej telewizji Diego Bongiovanni. Zobaczcie wyjątkowe potrawy : chrupiące jajko z grzybami na pierzynce, risotto z gorgonzolą na kremie z czerwonej papryki oraz włoski tort orzechowy z…
pytanienasniadanie.tvp.pl
Zmieniony ( 27.11.2016. )
 
My na YouTube
Wpisał: Ewa Bielak   
13.07.2016.

 

Zapraszamy do odwiedzania naszego oficjalnego kanału filmowego na YOU TUBE:

FILMY O SZKOLE 
Zmieniony ( 18.07.2016. )
 
Rekord Guinessa
Wpisał: Ewa Bielak   
23.11.2014.

Od 17 listopada br. światowy rekord w układaniu największej mozaiki z sushi należy do Norweskiej Rady ds. Ryb i Owoców Morza oraz uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych Poznańska w Warszawie. Głównym składnikiem wykonanej kompozycji o powierzchni aż 40,78 metrów kwadratowych był łosoś norweski.

 
Wyróżnienie
Wpisał: Ewa Bielak   
12.05.2014.
Wyróżnienie dla ZSG za aktywność w realizacji programów europejskich. Pobierz: Wyróżnienie dla szkoły- 10 lat w Unii Europejskiej
 
My w mediach
Wpisał: Ewa Bielak   
08.04.2014.
  Slubowanie_2013_39.jpg
Zmieniony ( 02.10.2014. )
 
© 2017 Z Życia Szkoły
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.