ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski
1 minuta czytania

Kreatywne warsztaty kulinarne

12 listopada w naszej szkole odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne, które poprowadził absolwent naszej szkoły – Michał Socha, szef kuchni w Pałacu Rozalin. 
Inicjatorkami wydarzenia były pani Magdalena Witecka oraz pani Edyta Gulińska. 

W zajęciach uczestniczyły klasy 3B TGH oraz 2A BSG, a także nauczyciele. Uczniowie mieli okazję poznać zupełnie nowe oblicza tanich i dobrze znanych produktów – ziemniaka oraz cebuli, które dzięki kreatywnemu podejściu mogą stać się bazą niezwykle ciekawych potraw. 

Pan Michał podzielił się z młodzieżą swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniem zawodowym oraz pasją do gotowania, inspirując uczniów do kulinarnych eksperymentów i rozwijania umiejętności. 

Dziękujemy za inspirujące zajęcia i liczymy na kolejne spotkania!  

 Blank_8_Grids_Collage.webp

 Blank_7_Grids_Collage_1.png

Wydarzenia Kreatywne warsztaty kulinarne
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe