28 września w ZSG odbyły się pierwsze zajęcia z innowacji pedagogicznej  „Dziś uczeń -  jutro mistrz” opracowanej przez Panią Dyrektor Marzenę Cieślak i kierownika kształcenia praktycznego Anetę Czarnotę Kołcoń.

Zajęcia prowadzili Doradcy Kulinarni Selgros i Transgourmet Krystian Zalejski i Karol Lisiński. Tematem zajęć były „Mięsa smażone po angielsku”. Zajęcia składały się z dwóch części:  część teoretyczna, dotyczyła podstawowej wiedzy na temat mięs smażonych po angielsku i sposobu ich przyrządzania, część praktyczna polegała na przygotowaniu zaplanowanych potraw. W warsztatach brała udział klasa II D TGH a nad przebiegiem warsztatów czuwały pani Iwona Kalinowska-Wiącek i pani Krystyna Radziwon.

       Sponsor:

Selgros Cash&Carry  

  Osiągnięcia Szkoły

Certyfikat Varsavianistyczna Szkoła

  Certyfikat Szkoła Bez Przemocy

 

 

 

 

 

 

 

  ZSG Liderem Varsavianistycznej Szkoły