XVI Obiad czwartkowy

 7 czerwca w naszej szkole odbyła się uroczysta ...

Czytaj wiecej

Sukces w Pułtusku!

Wielki sukces naszych uczniów! W sobotę, 2 czerwca na ...

Czytaj wiecej

Turniej Najlepszy Kucharz - Finał

Aktualizacja 17.05 17 maja w Centrum Techniki Kulinarnej ...

Czytaj wiecej

JESTEŚMY LAUREATAMI

  JESTEŚMY LAUREATAMI „Szkoła zawodowa ...

Czytaj wiecej

Talenty ŚFMT

W dniu 9 kwietnia odbyło się uroczyste wręczenie ...

Czytaj wiecej

Sukces w Lublinie!

W dniach w dniach 22 – 24 marca 2018 r. w Zespole Szkół ...

Czytaj wiecej

Finaliści OWŻ

W dniach 15-16 marca 2018 r., po raz pierwszy, dwójka ...

Czytaj wiecej

Sukces w Wyszkowie!

  15 marca 2018 roku odbył się Wojewódzki ...

Czytaj wiecej

Złota tarcza dla ZSG

Sukces Technikum Gastronomiczno-Hotelarskiego - ...

Czytaj wiecej

Patronat

  Nasza szkoła oficjalnie została ...

Czytaj wiecej

Rok dla Niepodległej

Inicjatywy ZSG związane z drogami Polaków do ...

Czytaj wiecej

Dziś uczeń, jutro mistrz - Akademia Kulinarna

Akademia Kulinarna - etapy działań Etap ...

Czytaj wiecej

Prev Next

Uwaga! Zapraszamy na zakończenie roku szkolnego


 W dniu 9 lipca o godz.16.00 zapraszamy kandydatów przyjętych do naszej szkoły na spotkanie w dużej sali gimnastycznej

VADEMECUM GIMNAZJALISTY


Co to jest ePUAP

Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej (ePUAP) to system informatyczny, dzięki któremu obywatele mogą załatwiać sprawy urzędowe za pośrednictwem internetu, natomiast przedstawiciele podmiotów publicznych – bezpłatnie udostępniać swoje usług w postaci elektronicznej. Ideą przyświecającą budowie ePUAP było stworzenie jednego, łatwo dostępnego i bezpiecznego elektronicznego kanału udostępniania usług publicznych.

Portal zapewnia sprawną komunikację pomiędzy:

- obywatelami a administracją

- przedsiębiorcami a administracją

- instytucjami administracji publicznej

Elektroniczna skrzynka podawcza pozwala na doręczanie do instytucji pism podpisanych bezpiecznym podpisem elektronicznym w sposób zapewniający otrzymanie urzędowego poświadczenia przedłożenia (UPP). UPP jest dowodem doręczenia pisma, a widniejąca na nim data stanowi datę doręczenia.

W celu dostarczenia do Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie dokumentu elektronicznego należy zarejestrować się na elektronicznej platformie usług administracji publicznej (ePUAP) pod adresem:

https://epuap.gov.pl

lub przejść do pism ogólnych klikając poniższy link

https://epuap.gov.pl/wps/portal/strefa-klienta/katalog-spraw/sprawy-ogolne/ogolne-sprawy-urzedowe-2/pismo-ogolne-do-podmiotu-publicznego-nowe

Adresy naszych skrytek to: /ZSGWarszawa/skrytkaESP, /ZSGWarszawa/domyslna.

Po założeniu konta i zalogowaniu się na ePUAP użytkownik ma dostęp do elektronicznej skrzynki podawczej naszej szkoły.

INSTRUKCJA UNIWERSALNA WYSŁANIA PISMA

  1. Po przejściu na powyższą stronę należy zalogować się do serwisu (Zaloguj się, w prawym górnym roku). Następnie podać dane logowania: login i hasło. Jak na poniższym zrzucie ekranu
  2. Po zalogowaniu znajdziemy się w panelu głównym, gdzie wybieramy opcję „Katalog spraw”.
  3. Aby przejść dalej klikamy na: „pismo do urzędu”
  4. Następnie klikamy na: „Pismo ogólne do podmiotu publicznego”
  5. Jeśli wcześniej nie zalogowaliśmy się teraz zostaniemy o to poproszeni.
  6. Wypełniamy formularz zaczynając od wpisania do jakiego urzędu kierujemy nasze pismo w tym wypadku zaczynamy wpisywać nazwę szkoły pojawi się lista szkół wybieramy interesująca nas jednostkę .
  7. Po wypełnieniu formularza możemy dodać załączniki i wysyłamy.

Pliki zawierające szkodliwe oprogramowanie będą automatycznie usuwane.

Sprawy załatwianych w trybie postępowania administracyjnego wymagają podania imienia, nazwiska, adresu osoby wnoszącej pismo oraz jej podpisu. Elektroniczna skrzynka podawcza obsługuje zarówno bezpieczny kwalifikowany podpis elektroniczny jak i jego darmowy odpowiednik, czyli profil zaufany ePUAP.

Współpracujemy z:

Selgros Cash&Carry  

 World Chefs

 Makro

 

Transgourmet

 The Westin

 

 Naturel

 

Hilton

 Courtyard

  Mamaison

 

Orbis

Bristol

 Butchery

 

Dora Metal

 Sheraton

Atelier amaro

 

 

 Amber

  Brasserie

Kontakt

00-680 Warszawa
ul.Poznańska 6/8
tel./fax: +48 22 628 56 28
e-mail: sekretariat(at)admzsg.edu.pl
warsztaty: +48 22 621 73 15
e-mail: warsztaty(at)admzsg.edu.pl

Ogłoszenia

Biuletyn Informacji PublicznejBiuletyn Informacji Publicznej                                 

prof.Eugeniusz PijanowskiStrona poświęcona patronowi Eugeniuszowi Pijanowskiemu

Archiwum ZSG do 2017Archiwum szkolne ZSG do 2016

Lokalizacja