16 i 17 maja 2017 r. uczniowie klas 1 a  i 1 b Zasadniczej Szkoły Gastronomicznej w ramach podpisanego porozumienia o wzajemnej współpracy miedzy Szkołą a Hotelem, po raz kolejny uczestniczyli w warsztatach organizowanych przez przedstawicieli  Hotelu Hilton.

Młodzież miała możliwość poznania organizacji pracy w hotelu, zasady i metody realizacji zadań w poszczególnych działach m.in.: recepcji, gastronomii, sali restauracyjnej i części hotelowej, uczestniczyła także w pokazie kulinarnym, prowadzonym przez szefa kuchni Hotelu Hilton - Łukasza Gołębiewskiego.

Na zakończenie warsztatów uczniom wręczone zostały certyfikaty.

  Osiągnięcia Szkoły

Certyfikat Varsavianistyczna Szkoła

  Certyfikat Szkoła Bez Przemocy

 

 

 

 

 

 

 

 Wyróżnienie za szczególne zaangażowanie podczas obchodów Ogólnopolskiego Dnia Praw Dziecka 2016