ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1                                          Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski

Wycieczka o charakterze edukacyjno-zawodowym

1 minuta czytania

Uczniowie klas 4 a i 4 b technik żywienia i usług gastronomicznych wzięli udział w wycieczce o charakterze edukacyjno-zawodowym do hotelu Novotel Warszawa Airport wraz z panią wicedyrektor Marzeną Niedośpiał, panem Grzegorzem Skierkowskim, panem Michałem Żarowskim. Uczniowie zwiedzili hotel ukierunkowany na przyjęcia gości biznesowych oraz konferencje. Usłyszeli od menagera hotelu ciekawe informacje na temat obłożenia hotelu, stosowanych rozwiązań ekologicznych. Poznali organizację, a także techniki pracy poszczególnych działów funkcjonujących w obiekcie: pracę działu służby pięter, recepcji, gastronomii, kompleksu sal konferencyjnych oraz usług dodatkowych. Uczniowie zostali oprowadzeni po pokojach typu standard i superior, restauracji, salach konferencyjnych, a także po lobby i strefie fitness. Całość spotkania zwieńczył słodki poczęstunek.









Następny artykuł
Informacje Doradztwo zawodowe Wycieczka o charakterze edukacyjno-zawodowym
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe