ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1                                          Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski

Eko(Waste) - jak gotować i planować, by nie marnować

1 minuta czytania

Uczniowie klas Ia, IIId, IVd TGH uczestniczyli w warsztatach kulinarnych projektu "Eko(Waste) - jak gotować i planować, by nie marnować" w ramach Warszawskich Inicjatyw Edukacyjnych. Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować podczas zajęć projektowych z Panią Sylwią Majcher - edukatorką kuchni zero waste, nazywaną mistrzynią kuchennej improwizacji. Pani Sylwia ze światła w lodówce potrafi wyczarować obiad dla rodziny. Było smacznie i ekologicznie. Wykorzystaliśmy surowce od korzonka do ogonka. Zachęcamy wszystkich do stosowania zasad zero waste w swojej kuchni, bo to nie tylko oszczędność finansowa, ale także ochrona naszej planety.

 































Praca szkoły Projekty Projekty WIE Eko(Waste) - jak gotować i planować, by nie marnować
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe