ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski
1 minuta czytania

Kuchni roślinnej w studio Cooklab

Klasa 3 a wraz z Panią Iwoną Namysław oraz Panią Grażyną Uścińską uczestniczyła w warsztatach z kuchni roślinnej w studio CookLab. Uczniowie pod czujnym okiem prowadzących warsztaty przygotowywali potrawy którym głównym składnikiem była marchewka. Młodzież sporządziła takie potrawy jak: Cytrynowe marchewki z Dukkah, Marchewka a’la łosoś, Ciasto marchewkowe Chai z kremem z nerkowców.

 20250915_093243.webp

 20250915_093404.jpg

 20250915_102338.webp

 20250915_103028_1.webp

 20250915_093300.jpg

Następny artykuł
Wydarzenia Kuchnia roślinna - Cooklab
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe