ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1                                          Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski

Po cóż jechać do Turcji

1 minuta czytania

Dziś na swój "latający dywan" stylu zaprasza Was pani Agnieszka Pawlak-Zubka, która w artykule przybliży wam cechy" stylu tureckiego", a więc kultury śródziemnomorskiej, której niewątpliwą odmianą jest charakterystyczna kuchnia turecka, pełna kolorowych potraw, wystawnych dekoracji i zdrowego podejścia do tego, co jemy...

Po cóż jechać do Turcji

Autorem wiersza jest Maria Pawlikowska-Jasnorzewska

Praca szkoły Projekty Stylowa Zawodowa ZSG Po cóż jechać do Turcji
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe