ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1                                          Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski

Realizacja praktycznej nauki zawodu

1 minuta czytania

Realizacja praktycznej nauki zawodu

W roku szkolnym 2023/2024 uczniowie ZSG im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego zdobywają doświadczenie zawodowe, realizując praktyczną naukę zawodu:

w uznanych warszawskich restauracjach, takich jak:

Plater by Karol Okrasa, Moonsfera, Butchery&Wine, Café Zamek, Belvedere, N31, Le Braci, Mokolove, Świętoszek, STIXX Bar & Grill , PrimeCut

w markowych hotelach warszawskich, takich jak:

Raffles Europejski, Nobu Hotel Warsaw, Regent Warsaw Hotel, Sheraton Grand Hotel, Hilton Warsaw Hotel & Convention Center, InterContinental, Hotel Marriott, Novotel Warszawa Centrum, DoubleTree by Hilton, Hotel Bellotto, Westin Hotels & Resorts, Sofitel Warszawa Victoria, H15 Boutique Hotel,  Courtyard by Marriott Warsaw Airport, Hotel Bristol a Luxury Collection Hotel Warsaw, Polonia Hotel, Renaissance Warsaw Airport Hotel, Hotel Puławska Residence, Arche Hotel Krakowska, Arche Hotel Geologiczna, Puro Hotel Warszawa Centrum, Mercure Grand


oraz w Instytucie Kulinarnym Transgourmet


Nasi uczniowie podczas praktyk mają możliwość współpracy z wieloma uznanymi w branży gastronomicznej fachowcami.

Praktyczna nauka zawodu umożliwia uczniom  zdobycie umiejętności zawodowych oraz poznanie kultury i organizacji pracy w zespole. Wyróżniający się uczniowie bardzo często po odbyciu praktyk i ukończeniu szkoły otrzymują propozycje pracy w miejscach, w których odbywali praktyki.

 

Regulamin praktyk

 

Organizacja Obiekty, pracownie, gabinety Praktyczna nauka zawodu Realizacja praktycznej nauki zawodu
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe