ZSG im. E. Pijanowskiego
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1                                          Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia
znaczek bipHerb Polski

Szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Selgros Cash&Carry

1 minuta czytania

W dniu 27 października  2022 r. uczniowie klas trzecich i czwartych naszego Technikum wzięli udział w szkoleniu zorganizowanym przez Instytut Kulinarny Transgourmet w Selgros Cash&Carry.

Uczniowie klas trzecich poznawali tajniki przygotowania ryb i owoców morza, doboru dodatków smakowych, ciekawych aranżacji.

Uczniowie klas czwartych szkolili się z zakresu baristyki i sposobów podawania kawy.

Bardzo dziękujemy naszym trenerom, Pani Zuzannie i Panu Sebastianowi oraz wszystkim pracownikom Instytutu za fantastyczną atmosferę oraz  wiedzę praktyczną, którą chętnie się z nami dzielili.

Pozostajemy w oczekiwaniu na następne spotkanie.

 

 

 

 

Wydarzenia Szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Selgros Cash&Carry
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe