Absolwenci naszej szkoły są specjalistami w różnych dziedzinach hotelarstwa i gastronomii, pełnią funkcje dyrektorów i menadżerów. Najbardziej znanymi i rozpoznawalnymi spośród nich są Karol Okrasa, - szef kuchni w Restauracji Plater, autor gastronomicznych programów telewizyjnych, Jarosław Uściński - prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Mirosław Reszczyk – Dyrektor ds. Gastronomii frmy Janex oraz skarbnik OSSKiC, Dariusz Zahorański – Executve Chef Regional Trainer M&E for new standards na Europę Wschodnią oraz Paweł Oszczyk - Szef Roku Gault&Millau 2016. Do grona bardzo znanych należą : Stefan, Mateusz, Łukasz i Konrad Birkowie, Artur Grajber, Marcin Sasin, Grzegorz Kazubski, Jerzy Pasikowski, Marcin Piotrowski i Mateusz Reszczyk.
Naszym Absolwentem jest również Robert Skubisz - Szef kuchni restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu w Warszawie, osobistość kulinarna roku 2017 – Poland 100 Best Restaurant oraz srebrny medalista na olimpiadzie w Erfurcie – w kategorii Dania regionalne (2016 r. )