Porozumienia o współpracy podpisane w roku szkolnym 2022/2023
- Szczegóły
POROZUMIENIE
o współpracy
w zakresie kształcenia w zawodach branży
hotelarsko-gastronomicznej
zawarte w dniu 15 listopada 2022 roku w Warszawie
pomiędzy
Nobu Hotel Warsaw
zwanym dalej Hotelem reprezentowanym przez
Pana Stefana Bauera - Dyrektora Generalnego
a
Zespołem Szkół Gastronomicznych
prof. Eugeniusza Pijanowskiego z siedzibą w Warszawie
zwanym dalej Szkołą
reprezentowaną przez
Panią Marzenę Cieślak - Dyrektora Szkoły
POROZUMIENIE
o współpracy
w zakresie kształcenia w zawodach branży
hotelarsko-gastronomicznej
zawarte w dniu 15 listopada 2022 roku w Warszawie
pomiędzy
Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel Warsaw
zwanym dalej Hotelem
reprezentowanym przez
Panią Adrianę Rychter – Dyrektora Działu Personalnego
a
Zespołem Szkół Gastronomicznych
prof. Eugeniusza Pijanowskiego z siedzibą w Warszawie
zwanym dalej Szkołą
reprezentowaną przez
Panią Marzenę Cieślak - Dyrektora Szkoły
Zawarte porozumienia
- Szczegóły
Szkoła zawarła porozumienia o współpracy w zakresie kształcenia w zawodach branży gastronomicznej i hotelarskiej:
- Ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie dotyczące doskonalenia procesu kształcenia uczniów Zespołu oraz wspierania szkoły w działalności dydaktycznej;
- Ze Szkołą Główną Handlową w Warszawie, która objęła patronatem uczniów klas w zawodzie technik hotelarstwa;
- Z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni, które ma na celu unowocześnienie procesu kształcenia w zawodach branży gastronomicznej z uwzględnieniem najnowszych osiągnięć technicznych i technologicznych oraz ściślejsze powiązanie potrzeb rynku pracy z kierunkami kształcenia;
- Z firmą Transgurmet, właściciel Selgros, która objęła patronatem uczniów klas w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz cukiernik;
Współpraca będzie polegała na doskonaleniu zawodowym uczniów i nauczycieli oraz na wzbogacaniu bazy dydaktycznej szkoły.